
جریانات دینی ما در اجتماعاتی همچون اربعین شکل جدی میگیرد
به گزارش پایگاه خبری پل تنگ؛ معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی لرستان گفت: جریانات دینی ما در اجتماعاتی همچون اربعین شکل جدی میگیرد.
حجتالاسلام محمدحسین وحیدی در نشست هماندیشی شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت لرستان، اظهار کرد: همه ما در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و رسیدن به نتیجه مطلوب در این زمینه رسالت سنگینی بر دوش داریم.
وی با اشاره به اینکه بعد از جریان کرونا در بدنه کنش گران فرهنگی شاهد حالت کسل بودن بدنه هستیم و علت آن فاصله گرفتن از مراسمی همچون اربعین حسینی و دیگر مناسبتها بود، افزود: نباید از این مهم غافل شویم که جریانات دینی ما در اجتماعاتی همچون اربعین شکل جدی میگیرد.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی لرستان خاطرنشان کرد: در طول تاریخ ثابت شده است که هر موقع مسئله ایثار و شهادت پررنگ شده بدنه نظام جان تازهای گرفته است، بیان داشت: خیلی فتنهها را همین قصه شهادت خنثی میکند.
وحیدی بر ضرورت جریان سازی مردمی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تأکید و اضافه کرد: اگر بخواهیم رویداد جهاد و شهادت را تعریف کنیم، قبل از کار ترویجی محله محور که میشود انجام داد باید برای کنشگران فرهنگی که قرار است سفیران ایثار و شهادت در محلات باشند، دورههای آموزشی معنوی برگزار کنیم که فرهنگ ایثار و شهادت را به محلات منتقل کنند.
وی بیان کرد: تشکیل این شبکه نیرویی بزرگترین ظرفیت برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بوده و جامعه هنری، پزشکی و دیگر ظرفیتها میتوانند در این شبکه نقشآفرینی کنند.
رضا نیازی، معاون فرهنگی و مطبوعاتی فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان نیز، اظهار کرد: عدم کار کردن در حوزه ایثار و شهادت تبعات آن به بیحجابی و بدحجابی در جامعه کنونی برمیگردد.
وی با تأکید بر اینکه برنامههای فرهنگی هنری، محله محور با محوریت مساجد برگزار شود، تصریح کرد: بیش از ۴۰۰ کانون فرهنگی در سطح استان داریم، ظرفیتی بزرگ برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند.
نیازی بیان کرد: انجام کار در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در محلات بیشترین تأثیر را میتواند داشته باشد.
همچنین امین رسولی عنوان کرد: آموزشوپرورش در همه اقدامات فرهنگی و بهویژه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ظرفیتی عظیم بوده و باید از ظرفیت آموزشوپرورش باید استفاده شود.
وی اظهار کرد: در راستای برگزار کنگره ۶ هزار ۵۴۴ شهید لرستان دو یادواره شهدای دانشآموز و شهدای معلم برگزار خواهد شد.
سامان سپهوند، رئیس حوزه هنری لرستان بر ضرورت همافزایی در انجام امور فرهنگی تأکید کرد و گفت: در تولید محتوا و آثار باید به اثربخش بودن فعالیتها توجه داشت.
وی تصریح کرد: در انجام وظیفهها با خودمان صادق باشیم و به اثرگذار بودن اقدامات خود توجه داشته باشیم از کار سلیقهای دوری کنیم و کارها باید کارشناسی باید.
حامد غفورنژاد، سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه لرستان نیز اضافه کرد: با توجه به ظرفیت راویان، مداحان و شعرا در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید برای این قشر آموزشهای لازم برگزار شود.
وی تصریح کرد: مداحان و شعرا باید دغدغه جهاد و شهادت داشته باشند و آموزشهای لازم را ببینند که بتوانند در جامعه اثرگذار باشند و فرهنگ ایثار و شهادت را جاری و ساری کنند.
سرهنگ محسن رشیدی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیز در این جلسه با اشاره به اثرگذاری فوری هجمههای دشمن بر روی نسل امروز، افزود: دشمن نسل جوان و نوجوان ما را هدف قرار داده و بهراحتی روی آنها اثر میگذارد.
وی خاطرنشان کرد: برای مقابله با هجمهها و آسیبهای اجتماعی باید برنامهریزی فرهنگی صورت گیرد و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در این راستا ضروری است.
سرهنگ رشیدی بیان کرد: دستگاههای فرهنگی ما بهصورت جداگانه کارهای فرهنگی انجام میدهند و جزیرهای عمل کردن باعث میشود کارها به نتیجه نرسد؛ همافزایی و وحدت دستگاهها برای ارتقای فرهنگ جامعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ضروری است.
وی بر ضرورت توجه به مشکلات جامعه عنوان کرد: برای انجام کار فرهنگی باید نقشه راه باید داشته باشیم و هدفمند و با داشتن برنامه باید در حوزه فرهنگی کار کرد.
همچنین علی احمدی، رئیس حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تکریم خانوادههای شهدا و ایثارگر دو مأموریت مهم بنیاد شهید است.
وی عنوان کرد: همگرایی دستگاههای فرهنگی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه لازم است.
انتهای پیام
منبع: ایسنا
پایگاه خبری پل تنگ – بساطی
