
خانواده، حکومت، رسانه و نهادها چهار رکن تربیت هستند
به گزارش پایگاه خبری پل تنگ؛ سرپرست آموزشوپرورش لرستان گفت: خانواده، حکومت، رسانه و نهادها چهار رکن تربیت هستند.
سید عیسی سهرابی در مراسم آئین اختتامیه جشنواره نماز جمعه و تجلیل از برگزیدگان جشنواره ستاد امربهمعروف و نهی از منکر که دهم شهریورماه در مصلی الغدیر برگزار شد، اظهار کرد: در این جشنواره حداقل سه یا چهار نکته تربیتی نهفته است که هرکدام از این نکات خودشان یک فصل تربیتی هستند و میشود ساعتها در مورد آن صحبت کرد.
وی تصریح کرد: نکته اول احساس مسئولیت و توجه و اهتمام دستگاههای تعلیم و تربیت به مراسمات عبادی و اعتقادی، نکته دوم شرکت نهادها در برپایی مراسمات و نکته سوم استفاده از ظرفیت هنر برای تربیت دینی دانش آموزان است.
سرپرست آموزشوپرورش لرستان خاطرنشان کرد: اصولاً تربیت یک امر کاملاً تخصصی است و از لطافت هنر میتوان بهخوبی برای تربیت دینی دانش آموزان استفاده کرد.
سهرابی اضافه کرد: کارهای تربیتی باید خیلی با ظرافت با آنها برخورد شود این طرح مهمترین شاخصه این است که مدرسه محور است و هدف سند تحول بنیادین به دنبال آن است.
وی بیان کرد: مدرسه باید کانون تربیتی محله باشد و در سند آمده که مدرسه نقطه اتکا ملت و دولت هست و طرح مسجد، منزل و مدرسه هماهنگی بین آنها در این طرح گنجانده شده است.
سرپرست آموزشوپرورش لرستان با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر گفتمان سازی سند تحول بنیادین، افزود: همه مسئولین آموزشوپرورش باید در آن مشارکت کنند.
سهرابی ادامه داد: برای رسیدن به اهداف سند و اهداف تربیتی خود سند تحول بنیادین یکسری عوامل صحیح و مؤثر دارد.
وی اظهار کرد: چهار رکن مجموع عوامل صحیح و مؤثر بهعنوان ارکان تربیت نامیده است که خانواده، حکومت، رسانه و نهادها این چهار رکن هستند.
انتهای پیام
منبع: ایسنا
پایگاه خبری پل تنگ – بساطی
