
درک صحیح از زندگی را به باور تبدیل کنیم
به گزارش پایگاه خبری پل تنگ؛ معاون تعلیم و تربیت سپاه استان لرستان با تأکید بر تبدیل درک صحیح از زندگی به باور، گفت: طلاب با رفتار عملی و مباحث نظری اهمیت و ضرورت وجود خدا را در زندگی برای مردم تبیین کنند.
حجتالاسلام مصطفی مهدوی در نشست اخلاق فردی، اجتماعی و اداری که ویژه طلاب مدارس علمیه خواهران لرستان با موضوع اخلاق و معنویت، سبک زندگی طلبگی برگزار شد، با تأکید بر اینکه باید درک صحیح از زندگی را به باور تبدیل کنیم، اظهار کرد: طلاب مدارس علمیه باید تلاش کنند توحید عملی را در رفتار و کردار خود نشان دهند.
وی با بیان اینکه توحید نظری و عملی اگر با توازن همراه باشد خستهکننده نیست و باعث رشد و تعالی انسان میشود، افزود: در بیانیه گام دوم انقلاب بر ضرورت خودسازی تأکید شده که میطلبد طلاب مدارس علمیه به موضوع خودسازی توجه ویژه داشته باشند و حُب و بغضها را در خود تنظیم و روی منش خود کار کنند.
این کارشناس مذهبی با تأکید بر اینکه طلاب باید روی معنای زندگی کار کنند چراکه توحید عملی نیازمند تشکیل کارگروههاست، اضافه کرد: متأسفانه در حال حاضر حضور خدا در زندگی بسیاری از ما انسانها کمرنگ است و آنچنان که به حضور پول و مادیات در زندگی بها میدهیم به حضور و یا عدم حضور خدا در زندگی خود توجهی نداریم و نسبت به نبود حضور خدا در زندگی نگران نیستیم و دغدغهای نداریم.
مهدوی با بیان اینکه حضور خدا در زندگی ما باید بهگونهای قوی باشد که نشستن و برخاستن ما، عامل ارتباطگیری، نشاط و همه اعمال و حرکات ما با توجه به خدا باشد و خدای متعال و خواست او برای ما مهمتر از همه چیز باشد که نمونه آن را ما در زندگی شهدا شاهد بودیم، بیان کرد: اگر میخواهید بدانید که آیا یک نفر دیندار است یا نه باید نگاه کنید که آیا این شخص با چه چیزی خوشحال و با چه چیزی ناراحت میشود و آیا توانسته است توحید عملی که همانا حضور خدا در زندگی است را در خود پیاده کند.
معاون تعلیم و تربیت سپاه لرستان با بیان اینکه معیار تعاملات ما باید «الله» باشد نه حُب و بغضهای شخصی، خاطرنشان کرد: برای پیاده شدن توحید عملی در زندگی شرایطی لازم است و اولین و مهمترین شرط این است درک صحیحی از توحید و خداشناسی داشته باشیم و اگر امروز میبینیم که تا حدود زیادی نبود خدا در زندگی ما درک نشده و احساس نمیشود برای این است که زندگی توحیدی را در خود پیاده نکردهایم.
وی با تأکید بر اینکه طلاب باید فواید حضور خدا در زندگی و ضررهای عدم حضور خدا در زندگی را برای مردم تبیین و این موضوع را به مردم گوشزد کنند، گفت: علت اصلی درک نکردن حضور خدا و اهمیت حضور خدای متعال در زندگی ما به این برمیگردد که در بینش توحیدی مشکل داریم و توحید عملی را در خود تقویت نکردهایم که ضرورت دارد طلاب با رفتار عملی و مباحث نظری اهمیت و ضرورت وجود خدا را در زندگی برای مردم تبیین کنند.
مهدوی با بیان اینکه حضور خدا در زندگی به ما کمک میکند نعمتها و ابتلائات را در زندگی خود مدیریت کنیم، ادامه داد: ما بیشتر بهدنبال تغییر پیرامون و حالتها هستیم در صورتی که اساس حرکت در ما فیالانسان است نه در ما فیالشرایط و میطلبد در مدارس علمیه بیشتر روی مافی الانسان کار شود.
انتهای پیام
منبع: ایسنا
پایگاه خبری پل تنگ – بساطی
