
رشد صنایع تبدیلی منجر به توزیع پذیر و اقتصادی کردن کشاورزی میشود
به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: رشد صنایع تبدیلی منجر به توزیع پذیر و اقتصادی کردن کشاورزی میشود.
سعید باجلان در گفتوگو ایسنا، در خصوص مزیتهای صنایع تبدیلی در حوزه کشاورزی و باغبانی، افزایش ارزش افزوده و بهرهوری در بخش کشاورزی و تاثیر فراوان در افزایش صادرات غیرنفتی از مزایای مهم صنایع تبدیلی و تکمیلی برشمرد و افزود: توجه به ایجاد صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی علاوه بر نقش مؤثر در اشتغالزایی بیشتر و جلوگیری از مهاجرت تولیدکنندگان به شـهرها، میتواند زمینهسـاز شکلگیری ارزش افزوده بیشـتر در بخشهای صنعت و کشاورزی باشد.
وی اظهار کرد: ایجاد صنایع تبدیلی، فرآوری و بستهبندی برای صدور محصـولات کشاورزی، راهکاری اساسی برای ایجاد رقابت سالم در تولید و جلوگیری از کاهش قـیمت است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: توسعه صنایع کوچک و متوسط کشاورزی از قبیل ایجاد سردخانه و صنایع تبدیلی میتواند جایگزین مناسبی برای ایجاد سایر صنایع سنگین و آلاینده در کشور باشد.
باجلان گفت: ایجاد صنایع فرآوری و سردخانه در کنار تجاریسازی و بستهبندیهای شیک محصولات مهمترین راهبرد در رونق این بخش خواهد بود.
وی با اشاره به نقش صنایع تبدیلی در افزایش ارزش افزوده بیان کرد: صنایع تبدیلی عامل مهمی در فرآوری محصولات کشاورزی بوده و با تبدیل و فرآوری محصولات کشاورزی ضمن تولید مواد غذایی و سایر فرآوردههای با ارزش افزوده بالا، امکان نگهداری و حمل و نقل این محصولات نیز فراهم میشود.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: عاملی که میتواند آسیبپذیری محصولات کشاورزی را کاهش و ارزش افزوده این محصولات را بیشتر کند و بهرهوری از منابع را افزایش دهد، صنایع تبدیلی و تکمیلی است.
باجلان با اشاره به پیامدهای رشد صنایع تبدیلی عنوان کرد: رشد صنایع تبدیلی ضمن توزیع پذیر و اقتصادی کردن کشاورزی تحریکی برای ایجاد کارخانه و به دنبال آن کشت محصول و در نهایت ایجاد امیدواری در کشاورزان خواهد بود.
انتهای پیام
منبع: ایسنا
پایگاه خبری پل تنگ – بساطی

پایگاه خبری پل تنگ » رشد صنایع تبدیلی منجر به توزیع پذیر و اقتصادی کردن کشاورزی میشود