پلدختر

لزوم ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در بروجرد

نویسنده: پلدختر ۱۴ شهریور ۱۴۰۱ 280 بازدید


به گزارش پایگاه خبری پل تنگ؛ مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان گفت: بروجرد صنعتی‌ترین شهرستان استان بوده و می‌طلبد به واسطه این صنعتی بودن یک منطقه ویژه اقتصادی داشته باشد.

بختیار رازانی، در آئین آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های منطقه ویژه اقتصادی شهرستان بروجرد که با حضور معاون وزیر صمت و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کشور برگزار شد، اظهار کرد: پتانسیل اول لرستان کشاورزی است، البته زیرمجموعه و واحدهای پایین دست معدن که صنایع معدنی هستند بیشترین واحدهای صنعتی استان را تشکیل می‌دهند.

وی ادامه داد: در لرستان حدود ۱۲۸۰ پروانه بهره‌برداری صنعتی صادر شده که بیش‌ از ۳۰ درصد آن‌ها در شهرستان بروجرد بوده یعنی بیشترین سرمایه‌گذاری و اشتغال صنعتی لرستان در بروجرد است بنابراین صنعتی‌ترین شهرستان استان می‌طلبد به واسطه صنعتی بودن یک منطقه ویژه داشته باشد.

رازانی ادامه داد: منطقه ویژه از نظر استقرار واحدهای صنعتی هیچ تفاوتی با شهرک صنعتی ندارد فقط یک چتر حمایتی داشته و بحث معافیت مالیاتی دارد و استقرار گمرک، مناطق ویژه می‌توانند محلی برای جذب سرمایه‌گذاری و صادرات باشند و هدف اصلی هم ایجاد صادرات است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان افزود: زیرساخت این شهرک تقریباً ۱۰ سال مهیا شده بود ولی در پیچ و خم واگذاری مانده و طول کشید، اگر شرکت شهرک‌ها هر سال ۱۰ درصد پروژه را ایجاد می‌کرد الان یک منطقه ویژه آماده به کار داشتیم.

وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده در این زمینه که منجر به دریافت مصوبه شد، عنوان کرد: حدود چهار سال ردیف اعتباری شهرک بروجرد ۲ حذف شده بود که امسال جلسات ویژه‌ای با سازمان مدیریت داشتیم و ردیف جاری آن را گرفتیم و اولین پروژه‌ای که در هر منطقه باید انجام شود دیوار حصار است که پیمان سپاری آن ظرف یک ماه گذشته در فرمانداری برگزار و پیمانکار آن انتخاب شده است.

رازانی عنوان کرد: موضوع دوم ساختمان گمرک است که برای دریافت کد گمرکی باید ساخته شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان افزود: ما در دولت سیزدهم بیشترین رکورد پروژه‌های عمرانی افتتاح شده را داریم، ۲۴ پروژه با ۶۰ میلیارد تومان و سه طرح را با ۲۰ میلیارد تومان اعتبار افتتاح کردیم، یعنی در دوره یک ساله ۸۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری پروژه‌های عمرای و طرح‌هایمان بوده است.

وی افزود: هدف این است که سرمایه‌گذار تمام سرمایه خود را به سمت سوله و ساختمان‌سازی نبرد به همین دلیل زمین واگذار می‌کنیم و یک مدل جدید از سرمایه‌گذاری در قالب ساخت کارگاه‌های کوچک تعریف کردیم که حدود ۳۰۰ متر مساحت دارد و در استان نیز ۱۵ کارگاه را به صورت پراکنده در شهرک‌ها ایجاد کردیم.

انتهای پیام

 
منبع: ا‌یسنا

پایگاه خبری پل تنگ – بساطی

پایگاه خبری پلدختر
پایگاه خبری پل تنگ » لزوم ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در بروجرد

دیدگاهتان را بنویسید

هفده − سیزده =

پایگاه خبری پلدختر

پل تنگ Pol Tang