
لزوم توسعه حرفه کارآفرینی از طریق برنامههای آموزشی و دانشگاهی
به گزارش پایگاه خبری پل تنگ؛ یک کارآفرین لرستانی بر لزوم توسعه حرفه کارآفرینی از طریق برنامههای آموزشی و دانشگاهی تاکید کرد.
نواب رحیمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: کارآفرینی مزایای زیادی از جمله رشد اقتصاد ملی، جلوگیری از فرار مغزها، رشد شخصیتی افراد، حل مشکل بیکاری، به گردش درآوردن مایههای خوابیده و… را به همراه دارد.
وی اضافه کرد: شواهدی وجود دارد که نشان میدهد علت توسعه کشورهایی چون آمریکا، ژاپن و آلمان که از نظر صنعتی توسعه یافتهاند، کارآفرینی است.
این کارآفرین ادامه داد: کارآفرینی حرفهای است که باید توسعه یافته و از طریق برنامههای آموزشی و دانشگاهی خاص مبتنی بر مطالعات رفتاری و تجربی پرورش پیدا کند.
رحیمی به مهمترین موانع برای کارآفرینان اشاره داشت و تاکید کرد: عمده ترین مانع دولت و کاغذبازی های بی مورد و قوانین دست و پا گیر اداره مالیات، تأمین اجتماعی و سایر دستگاههای اجرایی است.
این کارآفرین لرستانی افزود: عدم وجود مقررات دولتی حامی بازار و همچنین قوانین دولتی برای تقویت بازار، به عنوان یکی از موانع کارآفرینی محسوب می شود. اگر کشوری فاقد حاکمیت قانون باشد، فساد و رشوه شایع می شود و بنابراین برای جلوگیری از اشاعه این مسئله باید قوانین سختگیرانه و قوی در زمینه قراردادها و دارایی ها وضع کرد تا بتوان کارآفرینی را در جامعه گسترش داد.
وی یادآور شد: از دیگر موانع پیش روی کارآفرینان مشکلات مربوط به کارمندان است؛ ایجاد یک پایگاه از کارمندان برای شرکت یا کار خود یکی از کارهای بسیار ترسناک برای کارآفرین محسوب میشود.
به همین دلیل کارآفرینان باید کارمندانی مجرب و با انگیزه رشد را برای سرمایهگذاری انتخاب کنند.
رحیمی با اشاره به فرصت های موجود برای کارآفرینی در حوزه کشاورزی تصریح کرد: در حوزههایی مثل کشاورزی، صنایع غذایی و بخش خدمات ظرفیتهای بالقوه برای کارآفرینی وجود دارد.
این کارآفرین لرستانی با اشاره به مرکز نوآوری و شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان در مرکز جهاد دانشگاهی لرستان گفت : این مرکز درصدد است چالشهایی برای جوانان ایجاد کند و با تقویت ریسک پذیری در بین آنها شرایط را برای توسعه کارآفرینی در استان به وجود آورد که امیدواریم جوانان هم استانی از طرحهای این مرکز استقبال کنند.
انتهای پیام
منبع: ایسنا
پایگاه خبری پل تنگ – بساطی

پایگاه خبری پل تنگ » لزوم توسعه حرفه کارآفرینی از طریق برنامههای آموزشی و دانشگاهی