
۴۰ بار حمله هوایی به بروجرد جای تامل دارد
به گزارش پایگاه خبری پل تنگ؛ مدیر علمی و پژوهشی مرکز امور حقوقی بینالمللی ریاست جمهوری گفت: ۴۰ بار حمله هوایی به بروجرد جای تامل دارد.
احمدرضا توحیدی در همایش ملی حقوق کودک در پرتو قواعد حقوق بشر دوستانه که ۲۰دیماه در سالن زرینکوب اداره ارشاد اسلامی شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: در مجموع جنگ ممنوع است و حمله به مراکز علمی، صنعتی، مسکونی، کشتیها و پالایشگاهها و مناطق ممنوعه و هواپیمای غیر نظامی ایران از اقدامات دشمن بود که به صورت مکرر این مراکز مورد بمباران قرار گرفتند.
وی تصریح کرد: در جنگ تحمیلی، هزاران شهید، جانباز و آزاده شدند و آسیبهای زیرساختی زیادی به ما وارد شد.
مدیر علمی و پژوهشی مرکز امور حقوقی بینالمللی ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: با توجه به این که جنگ هشت سال طول کشید و چندین قطعنامه صادر شد اما شورای امنیت هیچگاه عراق را متهم به تجاوز نکرد.
توحیدی اضافه کرد: خصمانه بودن تجاوز دشمنان علیه ایران در دوران دفاع مقدس با بمباران مدرسه در بروجرد و شهادت ۶۸ کودک دانش آموز مشخص و واضح است.
وی بیان کرد: در جنگ تحمیلی به بروجرد که شهر کوچکی بوده ۴۰ بار حمله هوایی و موشکی شده که با توجه به اینکه این شهر کوچکی بوده این موضوع قابل تامل است.
این مقام مسئول ادامه داد: شهادت مظلومانه کودکان در بروجرد و شهرهای مختلف ایران در دوران دفاع مقدس بارها اتفاق افتاد که نشان از خوی وحشیگری رژیم بعث عراق دارد.
وی اظهار کرد: طبق مقررات و کنوانسیونهای بین المللی در جنگ نباید به مدارس و بیمارستان حمله کرد و خط قرمز محسوب میشوند ولی رژیم بعث عراق بارها به این مراکز تعرض و مورد بمباران قرار داد.
مدیر علمی و پژوهشی مرکز امور حقوقی بین المللی ریاست جمهوری تصریح کرد: همچنین آزار و اذیت اسرا و آزادگان بارها به نمایش گذاشت و برخی از اسرا به شکلها و رنگهای مختلف به شهادت رسیدند.
توحیدی خاطر نشان کرد: بمباران شیمیایی و موشکی شهرها نیز طبق مقررات بین المللی ممنوع بود که دشمنان انجام دادند و سازمان های بین المللی نیز سکوت کردند.
وی اضافه کرد: رژیم بعث عراق در بخش شیمیایی نیز فعالیتهای را داشته که اثرات مختلفی در بر داشته است.
انتهای پیام
منبع: ایسنا
پایگاه خبری پل تنگ – وحید نوری
