فلاح نظری

تجلیل از پیشکسوتان برای نسل جوان ارزش‌آفرین است

نویسنده: فلاح نظری ۸ بهمن ۱۴۰۳ 31 بازدید


به گزارش ایرنا اعظم روانشاد عصر دوشنبه در آیین تجلیل از حشمت‌اله خالقی شاعر لرستانی ضمن تبریک عید مبعث پیامبر اکرم (ص) اظهار کرد: وجود پیشکسوتان و مفاخر فرهنگی و ادبی موجب دلگرمی اصحاب فرهنگ است و تجلیل از آنها به توان‌افزایی ادراک فرهنگی جامعه کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه برنامه‌های این اداره کل برای پاسداشت شاعران، نویسندگان و مفاخر استان کلان و مفصل است، افزود: امیدواریم در آینده با همراهی اهالی فرهنگ برنامه‌های مختلف این‌چنینی را در سراسر استان داشته باشیم.

وی همچنین اضافه کرد: شاعران، نماد عینی انسان رشد یافته هستند که بار سنگین فهمیدگی و فرزانگی را به سرمنزل شوق می‌رسانند و میراث گران‌بهایی از خامه خیال‌انگیز خود را برای نسل آینده به یادگار می‌گذارند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه رسالت شاعران همانند شغل انبیاست افزود: رسالت شاعران هدایت جامعه در قالب هنر است، چنانکه بزرگان ما نقش هدایتگری را بر عهده داشته‌اند.

روانشاد با اشاره به اینکه حشمت‌اله خالقی از مفاخر شعر و ادب لرستان است، ادامه داد: بسیاری از اشعار وی توسط هنرمندان سرشناس موسیقی لرستان به اثر موسیقایی تبدیل شده و آثار وی در میان عموم مردم از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

وی به نقش خالقی در پرورش شاعران نسل جوان نیز اشاره کرد و گفت: این هنرمند در آموزش و استعدادیابی شعر لرستان نقش بسزایی داشته است.

به گزارش پایگاه خبری پل تنگ حشمت الله خالقی، شاعر لرستانی است که در سال ۱۳۳۳ در محله درب دلاکان خرم آباد به دنیا آمد و یکی از مفاخر ادبی استان محسوب می شود.

رویکرد وی به شعر به سال ۱۳۵۰ باز می‌گردد که خالقی از همان سال تحت راهنمایی‌های مرحوم «اسفندیار غضنفری‌امرایی» قرار گرفت و به عضویت انجمن ادبی شهرستان خرم‌آباد درآمد.

اشعاری همچون «لرستان»، «عاشق بیمار»، «نی نامه»، «تو از قبیله که‌ای»، «دل تنگ» و مجموعه سروده‌هایی با عنوان « رنگ کالِ چَشِت» از جمله آثار اوست.

خالقی کسی است که پس از استاد فقید حمید ایزدپناه، غزل سرایی را آغاز، و در اقدامی تحسین برانگیز، شعر بومی لرستان را به حیطه شعر نیمایی و شعر سپید هدایت کرد.

او از ۱۳۵۳ تا سال ۱۳۶۸ در آموزش و پرورش تدریس می‌کرد و بعد به دعوت امور تربیتی در واحد فرهنگی آنجا مشغول به کار شد، از سال ۱۳۶۸ هم ابلاغ ریاست کانون شعرا و نویسندگان آموزش و پرورش و شهرستان به او ابلاغ شد و تا زمان بازنشستگی هم داور سرودهای دانش‌آموزی بود.

منبع: ایرنا

پایگاه خبری پل تنگ – فلاح نظری

پایگاه خبری پلدختر
پایگاه خبری پل تنگ » تجلیل از پیشکسوتان برای نسل جوان ارزش‌آفرین است

دیدگاهتان را بنویسید

پنج − چهار =

پایگاه خبری پلدختر

پل تنگ Pol Tang