
نهادینه کردن فرهنگ شهدا جامعه پشتوانه مملکت ماست
به گزارش پایگاه خبری پل تنگ؛ یک مدرس حوزه و دانشگاه گفت: نهادینه کردن فرهنگ شهدا جامعه پشتوانه مملکت ماست.
حجتالاسلام علی سرلک در یادواره ۱۶۳ شهدای جاویدالاثر لرستان که در محل سالن آمفیتئاتر بانک صادرات خرمآباد برگزار شد، با بیان اینکه نیاز به یاد شهدا داریم و به تعبیر امام راحل شهدا در قهقهه مستانه شان و در شادی وصلشان عند ربهم یرزقونند و ما باید در پرتو یاد آنان زندگی کنیم.
وی با اشاره به اینکه شهدا کسانی هستند که بیچارگی خود را با خدا باور و خود را خرج خداوند کردند، اضافه کرد: در حال حاضر با دو جریان در زندگی مواجهایم جریانی که انسانهایی به نور و شهادت رسیدند.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و ستاد مرکزی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با بیان اینکه این جلسه ستایش از کسانی است که وجودشان را برای خدا عرضه کردند و شهدا بردند، عنوان کرد: کسانی هستند که بلدند و تمام ریزهکاریها و فرصتها را با مقصدی به نام رضای خداوند هماهنگ میکنند و به درک و شهود رسیدند و این افراد اهل نور هستند و بلد هستند که وجود زندگی خود را با حیات طیبه ترسیم کنند.
شهدا اهل هزینه کردن هستند
سرلک به مهمترین ویژگی شهدا اشاره کرد و با بیان اینکه شهدا اهل هزینه کردن هستند و دنبال دستاوردهای مادی نیستند، تصریح کرد: قدرتها، ثروتها، شهرتها، شهوتها و …. انسانها را به کام مردابهای نیستی، پلیدی و پلشتی رسانده است.
وی افزود: این جلسه، ستایش از کسانی است که وجود خود را برای خدا وسط گذاشتند، هزینه کردند و اینها بهره بردند.
این مدرس حوزه و دانشگاه عنوان کرد: همه فشارها در این مملکت برخیها را به بیتابیها کشاند که البته برخی از این فشارها واقعا نارواست و حق این مردمو جامعه نیست اما همه کسانی که در اوج ناراحتیها، اعتراضات، پرخاشها و حتی تحریک شدن از ناحیه دشمن بودن به شهید که رسیدند ادای ادب و احترام کردند.
شهید پنجره گشوده رو به عالم حقیقت است
سرلک اضافه کرد: شهدا ولی خدا هستند و قاسم سلیمانی نامش و یادش در ذهن ما طنین میاندازد و شهید پنجره گشوده رو به عالم حقیقت است.
وی خطاب به پدر و مادر شهدای حاضر در جلسه گفت: از ناملایمتیها، کوتاهیهایی که برخیها دارند انجام میدهند بگذرید؛ خون شهید زمزم حقیقت وجودی این عالم است و هر کسی بیشتر هزینه کرده باشد بهره آن از این جریان نورانی بیشتر است.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و ستاد مرکزی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها تصریح کرد: شهدای گمنام از قبر معین گذشتند و شباهت به حضرت زهرای مرضیه (س) پیدا کردند.
سرلک گفت: بزرگترین یادداشت و بزرگداشت شهیدان خدمتگزاری به مردم است و به گونهای رفتار شود که جوان دهه ۸۰ و ۹۰ وقتی به شهید نگاه میکند تمام وجودش عشق به شهدا باشد.
وی افزود: پاسداشت فرهنگ شهادت در گرو گرهگشایی از کار مردم است.
این مدرس حوزه و دانشگاه با بیان اینکه شهید قاسم سلیمانی همواره ارادت ویژهای به شهدا داشت و بر تمثال شهدا دست تبرک میکشید تا از چهره شهید به نور و معنویت واصل شود که در همین راه نیز به شهادت رسید، تصریح کرد: بزرگداشت شهدا خدمت به مردم است و فقط نباید به چاپ کتاب و برگزاری یادواره اکتفا کرد؛ نهادینه کردن فرهنگ شهدا جامعه پشتوانه مملکت ماست.
سرلک افزود: اگر کسانی خود را طلبکار میدانند در قافله شهدا حضور ندارند؛ مسئولین بهاندازه تمام کارتنخوابها، دختران بدون جهیزیه، فقرا و تمام مریضان بدون دارو بدهکار هستند.
هیچی جز فرهنگ ایثار و شهادت نمیتواند ما را از این بنبست رهایی بخشد
وی تاکید کرد: برگزاری کنگره شهدا یعنی فهرستی از برنامهها برای خدمتگزاری به مردم و باید این یادوارهها ترس در وجود کمکارها، تنبلها و رانتخوارها بیندازد چرا که کارهای بر زمین مانده کم نداریم و هیچی جز فرهنگ ایثار و شهادت نمیتواند ما را از این بنبست رهایی بخشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و ستاد مرکزی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها تصریح کرد: در کنار این کمکاریها کارهای بزرگی همچون به ثمر نشستن انرژی هستهای بخاطر وجود وجود شهیدان گرانقدری همچون شهریاریها، احمدی روشنها و رضاییها به انجام رسیده است اما در اجرای عدالت عقبماندگیهایی داریم که باید مرتفع شود.
انتهای پیام
منبع: ایسنا
پایگاه خبری پل تنگ – بساطی
