
پیام اصلی ماه رمضان، انسانیت است
به گزارش پایگاه خبری پل تنگ؛ مدیرکل بهزیستی لرستان با بیان اینکه پیام اصلی ماه مبارک رمضان انسانیت است، اولویت اصلی این سازمان را برطرف کردن مشکلات مددجویان تحت پوشش برشمرد.
همایون عمودیزاده شامگاه دوم فروردین در جلسه بررسی مسائل و مشکلات مددجویان بهزیستی بروجرد که با حضور عباس گودرزی سخنگوی هیات رئیسه مجلس برگزار شد، به اهمیت بازاریابی اجتماعی در ارتقا خدمات بهزیستی اشاره و بیان کرد: صرف ارائه خدمات کافی نیست بلکه باید بتوانیم ارزش این خدمات را بهدرستی به جامعه منتقل کنیم.
وی ادامه داد: بازاریابی اجتماعی، ابزاری کلیدی است که میتواند آگاهی مردم را افزایش دهد و نگرشهای مثبت نسبت به خدمات بهزیستی ایجاد و مشارکت عمومی را تقویت کند.
عمودیزاده اظهار کرد: یکی از ماموریتهای اصلی سازمان بهزیستی توانمندسازی آحاد جمعیت هدف از جمله بانوان سرپرست خانوار، فرزندان ترخیص یافته از مراکز شبه خانواده، افراد بهبود یافته و بازتوان شده از مراکز آسیبهای اجتماعی همچون معتادان بهبودیافته و افراد دارای معلولیت است.
این مسئول یادآور شد: هر چقدر بتوانیم از ظرفیتهای رسانهها، شبکههای اجتماعی و کمپینهای آگاهیبخشی بهتر استفاده کنیم، مسیر توانمندسازی جامعه هدف هموارتر خواهد شد.
مدیرکل بهزیستی لرستان با بیان اینکه بهزیستی تسهیلات خوداشتغالی به مددجویان ارائه میکند، افزود: مددجوی تحت پوشش یا عضو موثر خانواده آن میتوانند از وام قرضالحسنه کمبهره با بازپرداخت بلندمدت برای راهاندازی یا توسعه کسب و کار به صورت خوداشتغالی از بانکهای عامل دریافت کنند.
وی همچنین از برگزاری پویش سراسری مثبت ماه، در ماه مبارک رمضان خبر داد و افزود: این پویش با هدف افزایش امید و شادی در بین افراد تحت پوشش بهزیستی و کمک به نیازمندان و محرومان جامعه طراحی شده و در استان نیز اجرایی شده است.
عمودیزاده تصریح کرد: سازمان بهزیستی با اجرای این پویش به دنبال تحقق آرزوهای مهمی همچون ساختن خانه و تأمین جهیزیه نوعروسان، کمک به مهارتآموزی و توانمندسازی فرزندان بهزیستی، تأمین هزینههای درمان مددجویان، حمایت از سالمندان، سالخوردگان، تأمین ویلچر و تجهیزات توانبخشی فرزندان دارای معلولیت است.
به گزارش پایگاه خبری پل تنگ؛ در پایان این جلسه ضیافت افطاری با حضور بیش از ۱۰۰ نفر ازمددجویان بهزیستی شهرستان بروجرد برگزار شد.
انتهای پیام
منبع: ایسنا
پایگاه خبری پل تنگ – بساطی نظری
