پلدختر

۱۲۰۰ سروریس مدرسه در لرستان دارای مجوز هستند

نویسنده: پلدختر ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ 4 بازدید


به گزارش پایگاه خبری پل تنگ؛ معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان با اشاره به اینکه از ۵ هزار و ۷۰۰ سرویس مدارس مرکز استان تنها یک هزار و ۲۰۰ مورد دارای مجوز هستند، از برخور جدی با ترک فعل مدیران در این حوزه خبر داد.

بیژن دارایی امروز هفتم اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای آموزش و پرورش لرستان، از نحوه اجرای برنامه نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) و همچنین نحوه‌ی حمل و نقل (سرویس) دانش‌آموزان در استان انتقاد کرد و با اشاره به اینکه حسب آمارهای ارائه شده، از حدود ۵ هزار و ۷۰۰ سرویس مدارس مرکز استان صرفاً هزار و ۲۰۰ مورد از آنها دارای مجوز و ۴ هزار و ۵۰۰ مورد از آنها فاقد مجوز قانونی هستند، از این وضعیت انتقاد و آن را زمینه‌ساز بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و جرایم دانست.

وی همچنین با اشاره به وضعیت حمل و نقل دانش‌آموزان در سایر شهرستان‌های استان، اظهار کرد: در شهرستان‌های غیر مرکز استان اساساً همین نظارت حداقلی نیز وجود ندارد و تقریباً می‌توان گفت ساماندهی و نظارت بر این مهم، رها شده و مبتلا به یک ناهماهنگی مدیریتی شده است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان با استناد به آیین‌نامه جدید نحوه حمل و نقل دانش‌آموزان مدارس مصوب سال ۱۴۰۲، پیاده‌سازی دقیق این آیین‌نامه توسط نهادهای مربوطه با پیگیری و نظارت دقیق تمامی فرمانداران و شورای هماهنگی ترافیک بر اساس ماده ۲۵ این آیین‌نامه و دیگر مواد آن را بسیار ضروری و از مطالبات دادگستری استان به عنوان یکی از مصادیق حقوق عامه دانست.

دارایی در ادامه با تبیین اهداف مختلف و اسناد مختلف برنامه نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان)؛ این برنامه را از حیث جامعیت در برگیرنده تمامی دغدغه‌های مربوط به دانش‌آموزان (از مسائل تربیتی و آموزشی گرفته تا معاضدت‌های حقوقی، درمانی و…) دانست و با اشاره به تکالیف حدود ۱۴ دستگاه در این قبال مطابق آیین‌نامه مربوطه، از کم‌کاری بسیاری از نهادها در این باره انتقاد کرد.

وی با استناد به طرح مکرر این برنامه در جلسات شورای پیشگیری به ریاست رئیس کل دادگستری استان و با قرائت برخی مصوبات کاربردی شورای مذکور در این باره؛ بی‌توجهی به این مصوبات را غیرقابل قبول و از مصادیق ترک فعل قابل تعقیب برشمرد.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان برگزاری منظم جلسات شورای سیاست‌گذاری به صورت فصلی و همچنین برگزاری کمیته اجرایی مربوطه به صورت ماهیانه مطابق آیین‌نامه مربوطه را بسیار موثر در هماهنگی برای اجرای این برنامه دانست و ضمن انتقاد از بی‌نظمی و ناهماهنگی مشهود در برگزاری این جلسات؛ از اداره کل آموزش و پرورش استان خواست تا به عنوان دبیر به وضعیت مذکور سامان داده شود.

دارایی بررسی وضعیت این برنامه؛ عدم راه‌اندازی نظام ارجاع، عدم تکمیل خط ملی ۱۵۷۰ از حیث نپرداختن به تمامی اهداف مربوطه، نداشتن بانک اطلاعاتی جامع از دانش‌آموزان مطابق دسته‌بندی مذکور در آیین‌نامه مربوطه و عدم مطالبه‌گری کتبی توسط آموزش و پرورش از نهادهای مربوطه را از عمده‌ترین انتقادهای وارده دانست که باعث شده سایر نهادها نیز به این مهم بی‌توجه و نتوان با ترک فعل‌ها برخورد قانونی لازم را به عمل آورد.

وی با اشاره به جایگاه نظارتی دادگستری استان در شورای سیاست‌گذاری برنامه نماد؛ تاکید کرد: این دادگستری از باب حقوق عامه به هیچ عنوان از تکالیف قانونی خود در این‌باره کوتاه نخواهد آمد و همچون گذشته به عنوان تنها عضو فعال این شورا و حتی جلوتر از اداره آموزش و پرورش پیگیر روند اجرای این برنامه تا رسیدن به اهداف متعالی آن خواهد بود و در این‌باره با هرگونه ترک فعلی نیز در چارچوب قانون برخورد لازم به عمل خواهد آمد.

انتهای پیام

 
منبع: ا‌یسنا

پایگاه خبری پل تنگ – بساطی نظری

پایگاه خبری پلدختر
پایگاه خبری پل تنگ » ۱۲۰۰ سروریس مدرسه در لرستان دارای مجوز هستند

دیدگاهتان را بنویسید

20 + 14 =

پایگاه خبری پلدختر

پل تنگ Pol Tang